Not just a city game

De Herculean Urban Battle is een bewezen oplossing om bedrijfsteams terug te verbinden, op een veilige, duurzame en hybride manier.

Teams beginnen weken op voorhand aan online uitdagingen via ons platform. Via onze mobile app brengen ze ook opdrachten op verschillende outdoor locaties tot een goed einde brengen.

De opdrachten zijn divers, toegankelijk voor verschillende generaties en aangepast aan uw bedrijfscultuur.

Ideaal om spelenderwijs employee engagement te meten en te verbeteren.

AAN DE SLAG!

Aan de slag in 1,2,3!

1. Doelstelling, aantal, plaats en datum bepalen.

Samen overlopen we uw doelstellingen. Ons team gaat ermee aan de slag om de game te tunen naar uw behoeften en er een engagement programma van te maken, in plaats van een "one-off", ad hoc teamdagje.

2. De battle start online. Uw programma krijgt vorm.

Een uitdaging bij elk event is om mensen op voorhand te activeren en te enthousiasmeren om deel te nemen. Dankzij ons communicatieplan op maat en het platform zorgen we voor een maximale participatie.

3. Outdoor finale voor iedereen, met lifetime herinneringen.

Vergeet de clichés over teambuilding die slechts 1 doelgroep aanspreken. HUB is anders. Alle generaties houden ervan en de gamification zorgt voor die extra edge. De herinneringen met foto's en video's krijgt u erbij.

Unieke teammomenten

Elkaar zien en samen dingen beleven: het is nog steeds de beste manier om de neuzen in dezelfde richting te krijgen.

Heeft u moeite om uw medewerkers bij elkaar te krijgen? Dit concept maakt iedereen laaiend enthousiast! Bovendien is het maximaal in openlucht en kan het in elk seizoen. Een formule die weken op voorhand online begint en die perfect lukt in het hybride werken.

De Herculean Urban Battle bevat alle Herculeaanse ingrediënten: online en offline teamwerk, actie, fun en authenticiteit.

Elke Urban Battle is op maat, ze verwerkt uw bedrijfswaarden en past in uw organisatiecultuur. Meteen de start van uw employee engagement programma!

Goed begonnen is...

Weken vooraf gaan we aan de slag met een website in uw bedrijfskleuren. Teams bereiden zich voor en personaliseren hun teampagina en dagen elkaar uit. Weinig risico's op no shows!

Het communicatieplan wordt aangepast aan uw cultuur. Een wellbeing challenge of duurzaamheid integreren? Dat kan! Een goede doel toevoegen? U heeft het helemaal gesnapt! Employee Engagement in kaart brengen? Doen we!

Waarom de Battle niet combineren met een meeting, brainstorming, workshop, diner? Wij ontzorgen u met 20 jaar ervaring. Laat u verrassen!