Not just another city game

De Herculean Urban Battle is een bewezen oplossing om bedrijfsteams terug te verbinden, op een veilige, duurzame en hybride manier.

Teams beginnen op voorhand aan online uitdagingen via ons platform. Via onze mobile app kunnen ze ook opdrachten op verschillende outdoor locaties tot een goed einde brengen.

De opdrachten zijn divers, toegankelijk voor verschillende generaties en aangepast aan uw bedrijfscultuur. Ideaal om spelenderwijs employee engagement te meten en te verbeteren.

AAN DE SLAG!

Aan de slag. In 1,2,3!

1. Doelen, aantallen, duur, plaats en datum bepalen.

In een korte call willen we uw doelstellingen goed begrijpen. Ons team gaat ermee aan de slag om HUB te tunen naar uw behoeften en er een engagement programma van te maken ipv van een "one-off".

2. De battle start online. Uw programma krijgt vorm.

Een groot probleem bij elk event, en door COVID19 nog meer: mensen op voorhand activeren en enthousiasmeren om een maximale participatie en dus return te krijgen. Daar zorgt ons platform voor.

3. Geweldige outdoor finale in kleine teams met lifetime herinneringen.

U kent de cliché's over teambuilding: gericht naar een bepaalde doelgroep. HUB is anders. Alle generaties houden ervan en de gamification zorgt voor die extra edge. De herinneringen met foto's en video' krijgt u erbij.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE!

Gelukkig weerzien met collega's

Elkaar zien en samen dingen beleven: het is nog steeds de beste manier om de neuzen in dezelfde richting te krijgen.

Heeft u moeite om uw medewerkers terug bij elkaar te brengen? Stel hen gerust met deze Corona-proof formule in openlucht, mogelijk in elk seizoen en in de eigen bubble met kleine teams. Een formule die al weken op voorhand online kan beginnen en die dus uit hun kot kan starten.

Zet de terugkeer naar het kantoor kracht bij met dit unieke teammoment. De Herculean Urban Battle bevat alle typische Herculeaanse ingrediënten: online en offline teamwerk, actie, fun en authenticiteit.

Elke Urban Battle is op maat. Meteen de start van uw vernieuwde employee engagement programma!

City Game

We gaan op voorhand aan de slag met een privé website in uw kleuren. Teams en medewerkers maken een online identiteit, dagen elkaar uit en bereiden zich voor.

De communicatie (e-mails, posters, flyers,...) wordt aangepast aan uw cultuur. We bepalen samen enkele online challenges om de sfeer op te bouwen. Een stappenchallenge integreren om thuiswerkers te laten bewegen? Dat kan! Jouw goede doel integreren? Je hebt het helemaal gesnapt! Employee Engagement in kaart brengen? Doen we!

Op de dag zelf gebeurt alles live en interactief. Elk team kan in zijn bubbel blijven en deelnemers kunnen hun eigen device gebruiken door de game te starten via een QR code op hun teampagina. Op deze manier kunnen we de social distancing optimaal respecteren.

Waarom de Urban Battle niet combineren met een meeting, brainstorm, workshop, diner of leiderschapsprogramma? Wij ontzorgen u met 20 jaar ervaring. Laat u verrassen en hou het veilig!